Nieuws

Introductie Gasolie HEATING

Vanaf 1 april schakelen we bij Comfort Energy voor Mazout Standaard en Mazout Energy+ over op de nieuwe brandstofkwaliteit van Gasolie HEATING en Gasolie HEATING Energy+

In lijn met de nieuwe milieuvoorschriften van de federale overheid is het vanaf 1 april enkel nog toegestaan mazout te verkopen met een zwavelgehalte van maximaal 10 ppm, een significante verlaging ten opzichte van de voorgaande limiet van 50 ppm. De eigenschappen van onze Mazout Standaard en Mazout Energy+ voldeden hierdoor niet langer aan de nieuwe regelgeving. Daarom schakelden we voor beide mazouttypes over op de nieuwe brandstofkwaliteit van Gasolie HEATING en Gasolie HEATING Energy+. Die voldoen aan de striktere nieuwe normen zonder in te boeten op vlak van prestaties.

Zelfde prijs, superieure kwaliteit

Deze omschakeling heeft echter geen enkele invloed op jouw mazoutbestelling. Je bestelt nog steeds Mazout Standaard of Mazout Energy+ zoals je gewend bent. De prijs van je mazout blijft hetzelfde, maar dankzij het lagere zwavelgehalte is er wel een lagere uitstoot.

Mazout bestellen

Heb je vragen bij de omschakeling naar deze nieuwe mazoutkwaliteit? Dan kan je terecht bij onze klantendienst op het gratis nummer 0800 15 296.

zondag, 31 maart, 2024
Meer nieuws